‘Pineapple’ Mikrofiber

450 L

Bojqiell

Category:

Përshkrimi

Madhësia: 40×40 cm
Trashësia: 400 gsm
Përbërja: 80% Polyester 20% Polyamide

‘Pineapple Microfiber’
Nuk lëshon push/ Jo-gërryese
Eshtë një zgjedhje e shkëlqyer për fshirjen e dritareve, qelqit dhe pasqyrave.
Thith deri në 8 herë peshën e saj në lagështirë!
Zgjidhje efektive e pastrimit ‘ekologjik’ për të hequr pluhurin dhe papastërtitë pa përdorimin e kimikateve
Gjithashtu i sigurt për t’u përdorur në të gjitha paisjet elektronike dhe ekranet / optikat etj.
Jashtëzakonisht e qëndrueshme
Aftësia për t’i bërë ballë qindra larjeve me kujdesin e duhur.

Mirëmbajtja: Mund të lahet në lavatriçe deri në 40 grade, pa zbutës.
Ngjyrat në stok: Bojqiell.