Shërbimet dhe Çmimet

Ne përdorim produktet më të mira për larjen e automjeteve si dhe teknologjine më të re të larjes me AVULL, për këtë arsye specialistët tanë e kthejnë automjetin tuaj si të ri në vetëm disa momente! Tek kjo paketë përfshihet larja e: Tavanit, Kroskotit, Sedileve, Dyshemese, Tapetet, Dyert, Bagazhi, Xhamat, Disqet, Gomat, Larja nga jashta.

Larje Bazë

small-car

Smart

5000 Leke

coupe

Coupe

8000 Leke

normale

Sedan

8000 Leke

station_wagon

Station wagon

10000 Leke

suv

Fuoristrada

11000 Leke

Shërbime Ekstra

Standard Oversize
Mbrojtje për plastikat e brëndshme 1000 Leke 1500 Leke
Mbrojtje për lëkuren 1000 Leke 1500 Leke
Mbrotje për plasikat e jashtme 1500 Leke 2000 Leke
Wax 1000 Leke 1500 Leke
Trajtim me Ozone 4000 – 7000 Leke
Lucidim, Qeramike dhe Riparim sedileve Inspektim automjetit