‘Professional’ Mikrofiber

490 L

Jeshile
Pecete mikrofiber shumëpërdorimshe!

Category:

Përshkrimi

Madhësia: 40×60 cm
Trashësia: 380 gsm
Përbërja: 80% Polyester 20% Polyamide

‘Professional Microfiber’ është e përshtatshme për të pastruar sipërfaqe të ndryshme pasi pastron shumë mirë pluhurat, ka veti perthithëse të lartë si dhe nuk lëshon push.
Kjo mikrofiber profesionale përdoret për mirëmbajtjen e automjetit tuaj duke pastruar siperfaqe si kroskoti, dyer, te gjitha pjeset e plastikës si dhe sedilet e lëkurës, mund të perdoret e shoqeruar me solucione përkatëse pasi nuk i demton fibrat.
E përshtatshme dhe për ambjentet e shtëpisë.

Mirëmbajtja: Mund të lahet në lavatriçe deri në 60 grade, pa zbutës.
Ngjyrat në stok: E Verdhe, Jeshile dhe Bojqiell.