Rreth nesh

Ne përdorim teknologjinë më të re të pastrimit me avull, veshjet nanoteknologjike dhe produktet e pastrimit ekologjike të kombinuara me praktikat më të mira të detajimit dhe paisjet më të mira ne tregun ndërkombëtarë. Teknikët tanë të pastrimit janë të trajnuar dhe të kualifikuar mirë për të pastruar, detajuar, sterilizuar,higjenizuar dhe mbrojtur asetet tuaja më të vlefshme, në mënyrë që ata të duken dhe të performojnë më mirë dhe të zgjasin më gjatë.

Çertifikim ndërkombëtarë për trajtimin me OZONE

certificate

CarPro Licensed Detailer