Wash Mitt

800 L

Blu
Doreze për larje makine

Category:

Përshkrimi

‘Wash Mitt’
Nuk lëshon fibra/ Jo-gërryese
Dorashka mikrofiber me cilësi të shkëlqyera për aftësinë pastruese më efektive
E sigurte per siperfaqen e jashtme te automjetit,e rehatshme dhe praktike
Jashtëzakonisht e qëndrueshme
Aftësia për t’i bërë ballë qindra larjeve me kujdesin e duhur.

Mirëmbajtja: Nuk lahet në lavatriçe.
Ngjyrat në stok: Portokalli, Jeshile, Blu dhe e Kuqe.