‘Coral’ Mikrofiber 600 gsm

690 L

Blu/gri

Category:

Përshkrimi

Madhësia: 40×60 cm
Trashësia: 600 gsm
Përbërja: 80% Polyester 20% Polyamide

‘Coral Microfiber’ është e përshtatshme për të pastruar sipërfaqet e jashtme të automjetit gjate proçesit të tharjes, ka veti të larta absorbuese të lagështirës.

Mirëmbajtja: Mund të lahet në lavatriçe deri në 60 grade, pa zbutës.
Ngjyrat në stok: E Verdhe/gri dhe Blu/gri.