si funksionon

—Hapi i parë. Na telefononi.

Operatorët tanë me kënaqësi u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me proçesin. Ata do të gjejnë kohën dhe ditën më të mirë për të përmbushur nevojat tuaja.

—Hapi i Dytë. Orari.

Kompania jonë është plotësisht në shërbimin tuaj nga e Hëna deri të Dielen, kështu që ju jeni të mirëpritur nga ora 9:00 deri në 18:00, pa pushim.

—Hapi i Tretë. Larje Bazë

Ne përdorim produktet më të mira për larjen e makinave për këtë arsye specialistët tanë e kthejnë automjetin tuaj si të ri në vetëm disa momente! Tek kjo paketë përfshihet larja e: Tavanit, Kroskotit, Sedileve, Dyshemese, Tapetet, Dyert, Bagazhi, Xhamat, Disqet, Gomat, Larja nga jashta.

—Hapi i Katërt. Mbrojtje

Pas proçesit të larjes bazë, këshillohet aplikim mbrojtje për kroskotin, dyert, sedilet e lëkurës dhe Wax ose Sealent për bojën e automjetit tuaj.

—Hapi i Pestë Automjeti i Pastër

Disa momente dhe ju jeni një pronar i lumtur i një makine që duket si e re. Ne ju falënderojmë që na vizituat, do të jemi të lumtur t’ju shohim përsëri.