Lucidim

lucidim

Shërbimet tona për korrigjimin dhe pastat e lustrimit eleminojnë papërsosmëritë,
gërvishtjet dhe hologramat,duke rikthyer bukurinë origjinale të automjetit tuaj
dhe duke rritur vlerën e tij para syve tuaj.
Lucidimi do të rikthejë në jetë ngjyrën e automjetit tuaj.
Ekipi ynë në Royal Car Detailing krenohet shumë për përsosjen e bojës së automjetit tuaj.
Ne përdorim teknologji të përparuar për të dekontaminuar bojën tuaj dhe për të hequr
çdo defekt të automjetit tuaj.
Kënaqësia juaj është qëllimi ynë numër një.
Ne gjithashtu ju rekomandojmë qe pas lucidimit të aplikoni mbrojtje si Qeramike ose Paint Sealent për të ruajtur bojën
e automjetit tuaj.