APLIKIM MBROJTES HIDROFOBIK (GLASS SEALENT)

glass-sealent

Anti – Shi
Trajtimi i xhamit ‘Glass Sealent’ përdor veshje/shtresa të sofistikuara të bazuara në nanoteknologji që garantojnë shikueshmëri më të mirë gjatë drejtimit të makinës në kushte të vështira atmosferike si psh kur bie shi, rrëbesh dhe dëborë, duke zvogëluar lodhjen dhe rritur sigurinë.
Një trajtim zgjat nga 5 deri në 8 muaj.