Royal Mikrofiber ‘Edgeless’

590 L

Verdhë

Category:

Përshkrimi

Madhësia: 40×40 cm
Trashësia: 400 gsm
Përbërja: 80% Polyester 20% Polyamide

‘Edgeless Microfiber’ është e përshtatshme për të pastruar sipërfaqet e jashtme të automjetit si dhe sipërfaqe të ndryshme, pasi është pa qepjet anësore çka e bën të sigurtë për të mos krijuar të gervishura. Në njërën anë fijet janë të gjata në anën tjetër fijet janë të shkurtra.
Nga profesionistët përdoret gjatë proçesit të luçidimit për të pastruar mbetjet e pastës në mënyrë efiçente, si dhe gjatë aplikimit të ‘coatings’ të ndryshme si qeramike,sealent dhe wax.

Mirëmbajtja: Mund të lahet në lavatriçe deri në 40 grade, pa zbutës.
Ngjyrat në stok: E verdhe, gri dhe blu.