Detailing Brushes Set 5 Cope

1,900 L

Furçe për detaje

Category:

Përshkrimi

Detailing Brushes
Furça të madhësive të ndryshme, per pastrimin e siperfaqeve të ngushta ku aksesi i tyre nuk ështe i lehte.
Mund të përdoren dhe jane te sigurta për ferkimin e siperfaqeve si kroskote, dyer, sedilet e lëkurës etj.