Car

22$

Mid-Size Truck/SUV

25$

Full-Size Truck/SUV

29$

Wash Packages

Basic Wash
$7
Basic wash
Interior vacuum
Interior dash & door wipe
Hand prep
Towel dry
Super Wash
$12
Wash plus…
Clear coat protectant
Wheel bright
Tire shine
Deluxe Wash
$23
The Wheel Deal plus…
Triple foam polish
Fragrance (optional)
Brilliant Wash
$30
The Works plus…
Dash, doors & consoles
A thorough cleaning of dash, doors & consoles with compressed air & detail brushes

Wash Services

We do our best to offer a Good Wash, Good Value, Fast Service and a Friendly Experience to every customer.
You totally must try us out!

$40

Hand Wash
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$45

Extra Cleaning Services
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$5

Rubber Floor Mats
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$5

Rear Cargo Rubber Mat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$8

Carpet Floor Mats
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$35

Hand Wax & Paint Sealant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$30

Seat Cleaning
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

$45

Leather Creme Care
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Featured Works

Larje me Avull

Larje me Avull

Higjenizim dhe Sterilizim. Përdorimi i avullit është një zgjedhje e shkëlqyer për pastrimin dhe dezinfektimin e automjetit tuaj pasi temperaturat...

Learn more
Riparim & Lyerje lekure

Riparim & Lyerje lekure

Riparimi profesional i sedileve të lëkures, i pjeseve plastike si: kroskot , dorezave te dyerve etj. Lyerja me mjetet me profesionale si dhe me...

Learn more
Lucidim

Lucidim

Shërbimet tona për korrigjimin dhe pastat e lustrimit eleminojnë papërsosmëritë, gërvishtjet dhe hologramat,duke rikthyer bukurinë origjinale të...

Learn more

Get a free appointment!

Contact Us. 24 Hour Response Time.