Car

22$

Mid-Size Truck/SUV

25$

Full-Size Truck/SUV

29$

Carte Services

Standard Oversize
Seat Cleaning $30 $40
Leather Creme Care $45 $55
Hand Wax & Paint Sealant $35 $45
Carpet Cleaning (w/o mats) $35 $45
Mal Odor Treatment $10
Buffing & Waxing Custom Quote

Wash Services

Standard Oversize
Interior Handwash $40 $50
Extra Cleaning Services Custom Quote
Rubber Floor Mats $5
Rear Cargo Rubber Mat $5
Carpet Floor Mats $8
Rear Cargo Carpet Mat $7

What We Do

Need a quick wash? Or do you need massive car cleaning with interior cleaning, coat waxing and tire shine? We are equipped with the best washing equipments that will make your car pretty in just a few minutes. Want your car to get a shiny look? Our team will take care of that!

Learn more

Wash Packages

Basic Wash
$7
Basic wash
Interior vacuum
Interior dash & door wipe
Hand prep
Towel dry
Super Wash
$12
Wash plus…
Clear coat protectant
Wheel bright
Tire shine
Deluxe Wash
$23
The Wheel Deal plus…
Triple foam polish
Fragrance (optional)
Brilliant Wash
$30
The Works plus…
Dash, doors & consoles
A thorough cleaning of dash, doors & consoles with compressed air & detail brushes

Featured Works

Larje me Avull

Larje me Avull

Higjenizim dhe Sterilizim. Përdorimi i avullit është një zgjedhje e shkëlqyer për pastrimin dhe dezinfektimin e automjetit tuaj pasi temperaturat...

Learn more
Riparim & Lyerje lekure

Riparim & Lyerje lekure

Riparimi profesional i sedileve të lëkures, i pjeseve plastike si: kroskot , dorezave te dyerve etj. Lyerja me mjetet me profesionale si dhe me...

Learn more
Lucidim

Lucidim

Shërbimet tona për korrigjimin dhe pastat e lustrimit eleminojnë papërsosmëritë, gërvishtjet dhe hologramat,duke rikthyer bukurinë origjinale të...

Learn more

What our Clients Say

I have never had a problem with this company. I use their services regularly, because i know that this team know excellent what are they doing. This guys is doing the excellent job!

CliveCar owner