Larje me Avull

Larje me Avull
Higjenizim dhe Sterilizim.

Përdorimi i avullit është një zgjedhje e shkëlqyer për pastrimin dhe dezinfektimin e automjetit tuaj pasi temperaturat e larta vrasin dhe heqin bakteret dhe mikroorganizmat e dëmshëm.Kjo ju siguron një automjet që mban erë të pastër dhe të freskët dhe për më tepër është e sigurt dhe e shëndetshme për familjen tuaj.