Larje me Avull

Larje me Avull

Higjenizim dhe Sterilizim. Përdorimi i avullit është një zgjedhje e shkëlqyer për pastrimin dhe dezinfektimin e automjetit tuaj pasi temperaturat e larta vrasin dhe heqin bakteret dhe mikroorganizmat e dëmshëm.Kjo ju siguron një automjet që mban...

Read more

Riparim & Lyerje lekure

Riparim & Lyerje lekure

Riparimi profesional i sedileve të lëkures, i pjeseve plastike si: kroskot , dorezave te dyerve etj. Lyerja me mjetet me profesionale si dhe me produkte te certifikuare qe sigurojnë jetëgjatesinë e riparimit, duke ofruar një pamje si të re.

Read more

Lucidim

Lucidim

Shërbimet tona për korrigjimin dhe pastat e lustrimit eleminojnë papërsosmëritë, gërvishtjet dhe hologramat,duke rikthyer bukurinë origjinale të automjetit tuaj dhe duke rritur vlerën e tij para syve tuaj. Lucidimi do të rikthejë në jetë ngjyrën...

Read more

Qeramike & Paint Sealent

Qeramike & Paint Sealent

‘PAINT SEALENT’ është veshje hidrofobike që ofron mbrotje nga shiu acidik,jashtqitjet e shpendeve që kanë permbajtje acidike si dhe nga kontaminuesit. Mbrojtja e automjetit tuaj si të ishte e re është mënyra më efektive e ruajtjes së pamjes së...

Read more

Ozone

Ozone

Trajtimi i aromerave Trajtimi me Ozonë do të thotë përdorimi i gazit (O3) për të hequr aromerat duke eleminuar te gjitha bakteret dhe viruset. Trajtimet me ozonë janë metoda më e mirë për largimin e aromave të padeshiruara si tymi i duhanit...

Read more