Mirësevini tek Royal Car Detailing , në shërbimin tuaj qe nga 2019

Kush jemi ne: Ne përdorim teknologjinë më të re të pastrimit me avull, veshjet nanoteknologjike dhe produktet e pastrimit ekologjike të kombinuara me praktikat më të mira të detajimit dhe paisjet më të mira ne tregun ndërkombëtarë. Teknikët tanë të pastrimit janë të trajnuar dhe të kualifikuar mirë për të pastruar, detajuar, sterilizuar,higjenizuar dhe mbrojtur asetet tuaja më të vlefshme, në mënyrë që ata të duken dhe të performojnë më mirë dhe të zgjasin më gjatë..

Larje me Avull

Larje me Avull

Higjenizim dhe Sterilizim. Përdorimi i avullit është një zgjedhje e shkëlqyer për pastrimin dhe dezinfektimin e automjetit tuaj pasi temperaturat...

Lexo me shume
Riparim & Lyerje lekure

Riparim & Lyerje lekure

Riparimi profesional i sedileve të lëkures, i pjeseve plastike si: kroskot , dorezave te dyerve etj. Lyerja me mjetet me profesionale si dhe me...

Lexo me shume
Lucidim

Lucidim

Shërbimet tona për korrigjimin dhe pastat e lustrimit eleminojnë papërsosmëritë, gërvishtjet dhe hologramat,duke rikthyer bukurinë origjinale të...

Lexo me shume
Qeramike & Paint Sealent

Qeramike & Paint Sealent

‘PAINT SEALENT’ është veshje hidrofobike që ofron mbrotje nga shiu acidik,jashtqitjet e shpendeve që kanë permbajtje acidike si dhe nga...

Lexo me shume
APLIKIM MBROJTES HIDROFOBIK (GLASS SEALENT)

APLIKIM MBROJTES HIDROFOBIK (GLASS SEALENT)

Anti – Shi Trajtimi i xhamit ‘Glass Sealent’ përdor veshje/shtresa të sofistikuara të bazuara në nanoteknologji që garantojnë...

Lexo me shume
Ozone

Ozone

Trajtimi i aromerave Trajtimi me Ozonë do të thotë përdorimi i gazit (O3) për të hequr aromerat duke eleminuar te gjitha bakteret dhe viruset...

Lexo me shume

Join our Disount Club!

Get a Free Coupon

join now

Step one. Call Us.

Our operators gladly answer all your questions about the process. They will find the best time and day to fulfill your needs.

Step two. Operating Hours.

Our company is fully at your service from Monday through Saturday, so you are welcome from 8 AM to 18 PM, without a break.

Step three. Brilliat Wash.

We use the best car wash products that’s why our specialists turn your vehicle into a brilliant in just a few moments!

Step four. Eco Washing.

The idea of eco washing is the new car cleaning system with the use of just dry steam, microfibre cloths and waterless products!

Step five. Free Wi-Fi, Tv, Cafe.

We are happy to provide snacks and drinks along with some TV shows and free Wi-Fi in cafe, while you are waiting for a car.

Step six. Clear Car.

A few moments and you are a happy owner of a car that looks like new. We thank you for stopping by, we will be glad to see you again.

Wash Packages

Basic Wash
$7
Basic wash
Interior vacuum
Interior dash & door wipe
Hand prep
Towel dry
Super Wash
$12
Wash plus…
Clear coat protectant
Wheel bright
Tire shine
Deluxe Wash
$23
The Wheel Deal plus…
Triple foam polish
Fragrance (optional)
Brilliant Wash
$30
The Works plus…
Dash, doors & consoles
A thorough cleaning of dash, doors & consoles with compressed air & detail brushes